Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΡΤΑΣ






Ο κ. Φώτης Ντζιμάνης είναι εδώ και λίγες μέρες ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας.



Ο Αστυνομικός Διευθυντής έχει ήδη πραγματοποιήσει εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικο, τον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, τον Πρόεδρο Πρωτοδικών, την Ανακριτή καθώς επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσει τον κύκλο των συναντήσεων του και με τους Δήμους του νομού.

Οι συναντήσεις παρόλο τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα είχαν σκοπό επίσης την ενημέρωση για θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών.

Εκατέρωθεν υπήρξε δέσμευση για συνεχή επικοινωνία και καλή συνεργασία με απώτερο στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες με γνώμονα πάντα το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.


Το βιογραφικό του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Άρτας

- Γεννήθηκε στη Σπολάιτα Αγρινίου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας το έτος 1963.

- Αποφοίτησε από το Α΄ Γενικό Λύκειο Αρρένων Αγρινίου το έτος 1981.

- Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1981 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1992.

- Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας (2004-2005).

- Το 2006 εκπαιδεύτηκε σε θέματα Διαπραγμάτευσης Ομηριών και Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ και το έτος 2007 καταχωρήθηκε στον πίνακα ανταπόκρισης διαπραγματευτών Πανελλαδικού επιπέδου ως διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

- Φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2009 - 2010.

- Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Προσωπικού και της Διεύθυνσης Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

- Έχει διατελέσει επί συνεχή έξι έτη τόσο ως Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όσο και ως Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. Επίσης έχει διατελέσει επί τρία έτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α).

- Την 10/04/2014 προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και την 07/02/2018 τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

- Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων τέκνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου